نصب فیس
فیس های PES 2014 خیلی راحتتر ازPes2013 نصب میشن با فایل لودر این نرم افزار را از لینک زیر دانلود کنید
برای نصب نرم افزار File Loader باید همه فایل های اونو تو پوشه بازی کپی کنید.
حالا File Loader ما نصب شده . حالا باید فیس نصب کرد. وارد پوشه File Loader می شویم. سپس در پوشه File Loder به آدرس زیر می رویم :
فیس ها در پوشه Real قرار میگیره و Real برای رئال مادرید نیست بلکه برای تمام تیم هاست
بعد از این کار می تونیم فیس نصب کنیم. حالا باید ایدی بازیکنارو هم داشاه باشیم در لینک های زیر می تونید مجموعه کامل ار ایدی بازیکنارو پیدا کنید برای جستجو کردن ctrl+f بزنید اسم بازیکن مورد علاقتون رو پیدا کنید .
خب حلا ما فیس سرخیورامس که ایدیش 7329 هست نصب کنیم . در ابتدا در مسیری که گفتم پوشه می سازیم و اسمشو می زاریم 7329 (یرای هر بازیکن.اسم پوشه رو ایدی اون بازیکن قرار می دیم).
بعد از این کار فایل های فیس رو که شامل تکسجر فیس ویه سری فایل های دیگه هست رو داخل پوشه 7329 قرار می دیم. همین فیس ما نصب شده و می تونیم ازش اسفاده کنیم و لذت بریم.